Nye indlæg

The New Black – II: Better In Black

Skrevet af Calle
20-10-2011

The New Black er et tysk band, som består af Fludid (sang), Christof Leim (guitar), Fabian Schwarz (guitar), Chris Weiss (trommer) og Günt Auschrat (bas). Bandet spiller klassisk heavyrock/metal tilføjet en god portion southern metal. II: Better In Black er banet andet album. 

Dette album er mit første bekendtskab med The New Black, så jeg viste ikke helt hvad jeg kunne forvente. Men jeg må sige, at jeg blev meget positivt overrasket. II: Better In Black er er rigtig fedt album, med gode melodier, fede riffs, catchy hooklines og masser af rå energi. Hvis du tænker Black Label Society og Pantra blandet med lidt Soil, Black Stone Cherry og Nickelback, så har du måske en ide om musikstilen. 

Bandet spiller godt og Fludid har en fed stemme, som passer rigtig godt til bandets rå og powerfulde musik. Hans stemme fungere godt til de hårde sange, men også til de mere stille sange som f.eks. ”Happy Zombies” og ”When It All Ends”. Udover disse to sange synes jeg også godt om ”Better In Black”, ”The King I Was”, "Batteries & Dust" og afslutningsnummeret ”Sun Cries Moon”. Men min favorit på albummet er helt sikkert ”Alter Boys”, hvor stilen variere godt. Den rocker fedt og samtidig gøres der brug af slide guitar og mundharmonika. Super fedt nummer. Men overordnet set er det et rigtig godt og vellykket udspil, som tyskerne her har udgivet. Helt sikkert et lyt vørd, hvis du spørger mig. 

II: Better In Black er produceret af bandet selv og det er mixet af Michael Dotzler sammen med bandets ene guitarist Fabian Schwarz. Mastering af albummet har Achim Köhler stået for. Han har tidligere arbejdet med bl.a. Primal Fear og Armon Amarth. Albummet har en fed rå lyd, så der kan ikke sættes en finger på noget i den retning. 

Er du til nogen af de ovennævnte bands, så bør du tjekke The New Black ud. Du vil ikke fortryde det. Det er ægte, energisk og rå heavy rock/metal med southern metal elementer. 

II: Better In Black er udkommet via AFM-Records 

     (5 ud af 6) 

Lyt til The New Black: http://www.facebook.com/thenewblackofficial


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

  • #1
  • Torsten
    27-10-2011 18:06
    Hold kæft det er fed musik de tyskere spiller. Tak for tippet.


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com