Nye indlæg

Fate – 25 Years The Best Of Fate

Skrevet af Rene
21-10-2011

Fate er et dansk band, der efterhånden har en del år på bagen. De startede i de tidlige 80ere, og det første album blev udgivet i 1985. De har udgivet 5 albums, og her i november, kommer så det 6. Bandet har igennem tiden, haft mange udskiftninger og har haft en del kendte medlemmer, som har sat et stort aftryk på den hårde rock og metal. Her kan blandt andet nævnes Hank Sherman som jo har været med i Mercyful Fate, Zoser Mez, Gutrix, og Force Of Evil. Mattias Eklundh der er guitarist og sanger i Freak Kitchen, har også som Hank Sherman spillet guitar i Fate. Men for at vende tilbage til denne her cd, så er det som titlen tydeligt antyder en Best Of. Der er 19 numre på cden, og de spænder lige fra numre fra den første udgivelse, også til nogle nye skæringer, som er indspillet i 2010.

For dem der ikke ved det, så spiller Fate melodisk hardrock. Og det er tydeligt at høre, at en del af musikken er fra firserne. Der er brugt meget keyboard, og sangene er meget tidstypiske i deres opbygning. Guitarspillet er også rigtig fedt, og der er mange fede riffs og soloer. Hvilket er meget logisk, da de 2 førnævnte herrer spiller spade på en god del af de 19 skæringer. Musikken er generelt yderst velspillet og ligeledes velkomponeret. 

Jeg har faktisk kun godt, at sige om denne her cd. Dem jeg tror, der vil købe denne her cd, kunne være kommende nye fans. De får fuld valuta for pengene, da der som sagt er 19 numre på cden, og den vil for dem være et godt køb. Dem der har alt med Fate, og har fulgt med i deres gøren og laden, vil næppe købe 25 Years The Best Of Fate. De har jo alt med bandet i forvejen? Men for nye lyttere, er den så absolut relevant. Alt i alt en god udgivelse, som kun kan få mine varmeste anbefalinger.

25 Years The Best Of Fate er udkommet via EMI Music Denmark  

    (4 ud af 6)  

Lyt til Fate: http://www.myspace.com/fatedk


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com