Nye indlæg

Heartless - Five Bullets In Your Heart

Skrevet af Calle
29-11-2011

Heartless er et italiensk band der blev dannet i 2009. Bandet består af Rob (sang), Alfa (bas), Ste (trommer), Simo (guitar). Bandet spiller en blanding af hard rock og glam rock tilsat en anelse punk rock.  

Det er altid spændende at modtage cd’er og promoer med bands man ikke kender. Ofte bliver man positivt overrasket og andre gange er det lige modsat. I det her tilfælde må jeg erkende, at det sidste gør sig gældende. Five Bullets In Your Heart er en EP som består af 5 sange, som alle efter min mening mangler saft og kraft og fængende melodier. Der er fire ”rockere” og et enkelt forsøg på en powerballede. Men ingen af delene fungerer, selvom jeg vitterlig tror bandet gør et forsøg.  

Og taler vi produktion, så rammer de heller ikke plet her. Lydbilledet er langt fra godt og musik niveauet stemmer ikke overens med sangerens stemme. Dertil skal lægges, at hans stemme ikke er den bedste jeg har hørt. Nuvel, der er andre sangere derude, hvis stemme ikke er perfekt, men når musikken så er i top, så kan man leve med det. Her fungere det bare ikke.  

Hvis Heartless på et tidspunkt har i sinde at indspille et fuld længde album, så skal de oppe sig lidt og samtidig finde en god producer. Og vil man gerne sammenligne sig selv med bands som Mötley Crüe, Poison, Van Halen, Iron Maiden, Queen og Metallica, så skal der andre boller på suppen.  

Når alt det er sagt, så må jeg konkludere at denne EP ikke kommer til at have flere omdrejninger på mit anlæg eller iPod. Lad mig slutte med at sige bedre held næste gang. 

Five Bullets In Your Heart er ude.  

 (1 ud af 6)  

Lyt til Heartless: http://www.myspace.com/weareheartless


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com