Nye indlæg

Shades & Peters – Comin’ Around

Skrevet af Calle
07-12-2011

Shades & Peters er en dansk rock/pop duo. De to herrer hedder Rene Shades og Martie Peters og de har kendt hinanden siden barndommen og spillet i flere bands og projekter gennem årerne. På denne EP har de fundet sammen om deres passion for rock og pop  bands som Bryan Adams, Bruce Springsteen, Rod Stewart, Thin Lizzy, Gary Moore, men også folk/bands som Keith Urban og Rascal Flats. 

Comin' Around består af 5 sange og skal fremstå som en forløber for et kommende fuldlængde album. Stilen er som sagt rock/pop med gode melodier, hvor der udover guitar, bas og trommer også gøres brug af bl.a. saxofon, piano, sitar, banjo og B3 organ. Den mest rockede sang er åbningsnummeret ”I’m Coming Around”, som efter min mening også er EP’ens bedste. De 4 andre sange høre til i den mere stille ende af skalaen, dermed ikke sagt at sangene er dårlige. The Balcony er et andet godt nummer, som er bygget flot op med et udmærket omkvæd. Derudover er der også en coverversion af Bryan Adams sangen ”What’s It Gonna Be”, som bandet fortolker strålende på deres egen måde med banjo, sitar og harmonica. De sidste to sange hedder ”Back To Me” og ”The Flame” og de er begge regulære popsange i bedste Bryan Adams stil. 

Der medvirker flere prominente gæster på EP’en. Shades og Peters har bl.a. haft besøg af Mickey Curry som er trommesalger i Bryan Adams’ band, Paul Bushnell som bl.a. har spillet bas for Elton John og sidst men ikke mindst Jimmy Z, Kevin Savigar, Jim Cregan og Tony Brock som alle har spille i Rod Stewart’s band i 70’erne og 80’erne. 

Albummet er indspillet flere steder og det er Shades der har produceret og mixet. Mastering står den danske musikker, producer og engineer Jan Eliasson for. EP’en har en god lyd og sangene er godt sammensat. 

I øjeblikket kan man på bandets facebook side (link) få sendt en gratis eksemplar afComin' Around, hvis man får sine venner til at ”synes om” bandet. 

Personligt hørte jeg rigtig meget Springsteen og Bryan Adams dengang jeg blev konfirmeret og jeg lytter stadigvæk til dem idag, også selvom den stil jeg hører mest nu til dags er i den lidt hårdere ende. Derfor synes jeg også godt om de to herrers - Shades og Peters - musik. 

Et fuldlængde album forventes færdig og udsendt i løbet af 2012. 

     (4½ ud af 6)   

Lyt til Shades & Peters: http://www.facebook.com/pages/Shades-Peters-Official


Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

 • #1
 • Dan
  08-12-2011 07:58
  Hva' fanden Calle, er du gået hen og blevet soft?? Jeg troede det her var en rock side.


 • #2
 • Calle
  08-12-2011 08:14
  Hej Dan. Ja det er en rock side, men heldigvis er jeg rimelig alsidig hvad angår musik. Og Shades & Peters har jo spillet i flere rock og heavy bands og så er deres nye EP jo både rock og pop. Håber alligevel du vil tjekke deres musik ud.


1 

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com