Nye indlæg

Reign – I (EP)

Skrevet af Calle
05-09-2014
Reign er et nyt rock band fra Adelaide i Australien, som består af Lee Gabriel (sang), Andy G (guitar), JD (guitar), Yiannis (trommer) og Niko (bas). Bandet har gennem et års tid indspillet deres første EP, som jeg nu har fået fornøjelsen af at anmelde. 

EP’en består af syv sange, hvor guitarerne og melodierne er i højsæde og man kan helt klart høre, at bandet er inspireret af de nyere rock bands. Der er blevet plads til både de storladne og powerfulde rocksange, men også de sange der hører til i den mere stille ende af skalaen. Det giver EP’en et meget alsidig og varierende helhedsindtryk.

Samtlige syv sange på EP’en er faktisk ret godt skruet sammen, men mine personlige favoritter er ”Parachute Dreams”, ”Broken Wings” og den mere stille ”Summertime Sadness”. Og så kommer man bestemt ikke uden om bandets coverversion af det gamle The Moody Blues nummer ”Nights In White Satin”. En sang som er blevet indspillet og udsendt i mange versioner, hvor nogle er bedre end andre. Reign’s version hører efter min mening til i den bedre ende (af dem jeg har hørt).

Overordnet set er det en god EP Reign har sendt mig (de venter stadigvæk på at få den officielt udgivet) og jeg synes især guitararbejdet fungerer ret godt. Lee’s stemme er ikke den mest powerfulde, men den fungerer godt til bandets musik. Og det er jo ikke alle der kan hamle op med eksempelvis Myles Kennedy. Produktionen er der heller ikke noget galt med. Lyden er god og instrumenterne ligger godt i forhold til hindanen.

Får du muligheden for at lytte til bandets musik, så gør det. Du kan bl.a høre sangen ”Parachute Dreams” her på Calles Rock Corner (lyt her).
 
 
I (EP) er selvfinansieret og ude via bandet selv. 

   (4 ud af 6)

Besøg Reign på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com