Nye indlæg

Knock Out Kaine – Rise Of The Electric Jester

Skrevet af Calle
19-03-2015
For snart tre år siden anmeldte jeg britiske Knock Out Kaine's debut album ”House Of Sins”. Dengang synes jeg rigtig godt om albummet. Nu er de så ude med deres opfølger, som har fået titlen Rise Of The Electric Jester. Det er den svære to'er og lever den så op til debuten? Efter min mening gør den. Bandet skriver stadigvæk nogle fede rock sange, hvor melodierne er i højsædet.

Bandet har samme besætning som for tre år siden og det er Dean Foxx (sang), Jimmy Bohemian (guitar), Lee Byrne (bas) og Danny Krash (trommer). De spiller klassisk 80’er inspireret sleazy hard rock og deres inspirationskilder tæller bl.a. Mötley Crüe, AC/DC, Steelheart, The Wildhearts og Van Halen. Så det giver måske en ide om bandets stil.

Albummet består af 10 velskrevede og velkomponerede sange med masser af catchy hooklines og mindeværdige synge-med-omkvæd. Der er 9 rock sange og én powerballade. Sidst nævnte er sangen ”Because You Were There”. En rigtig god sang, hvis du spørger mig. Derudover synes jeg også rigtig godt om ”Fire And Smoke”, ”Flying Blind”, ”Ain't Your Kind” og første singlen ”16 Grams Og Heart Attack”. I sidst nævnte medvirker Christian Brady fra HellYeah på leadguitar. Sangen kan i skrivende stund høres her på siden via dette link. Den eneste sang jeg synes der falder lidt uden for resten af albummet er ”Boxes”. Der er dog stadigvæk et godt omkvæd og en fed guitar solo i sangen, men stilen er alligevel en anden. Men alt i alt er det et rigtig fedt album bandet har sendt på gaden. Det har været ventetiden værd.

Derudover spiller bandet godt og Dean's stemme passer rigtig godt til musik inden for denne genre. Den er tilpas rå og powerfuld. Rise Of The Electric Jester er indspillet i Axis Studios i Doncaster, England og så er det masteret af Ray Staff (Led Zeppelin, Black Sabbath, Muse, The Clash m.fl.).

Jeg er meget imponeret over dette album, ligesom det gjorde sig gældende for debuten, og jeg ser Knock Out Kaine, som et af de bedste britiske bands, der er kommet inden for de sidste fem år. Jeg spår dem en god fremtid. Tjek dem ud!!!
 
Rise Of The Electric Jester udkom 3. marts via Rocksector Records.
 
(5 ud af 6)
 
Besøg Knock Out Kaine på Facebook her.

Kategori: Anmeldelser

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com