Nye indlæg

Mike Tramp + Lucer, Franklin Zoo og lidt Southern Rock.

Skrevet af Calle
12-05-2015
Så har vi passeret endnu en weekend og jeg må indrømme, at jeg ikke har fået hørt så meget musik. Men til gengæld var jeg til EP release med Franklin Zoo på Zeppelin Bar i København. Bandet udgiver deres nye limited edition EP på 7” vinyl den 22. maj, men afholdt som sagt release party på Zeppelin Bar, hvor de spillede fem numre i akustiske versioner. Samtidig blev deres nye musikvideo til sangen ”Walk Alone” fremvist på storskærm. Jeg købte selvfølgelig 7” singlen og fik nr. 100 ud af 300. Selve koncerten var super god og bandet gjorde det godt med de akustiske sange. De spillede to af de nye sange, samt tre af deres tidligere sange. Og så er jeg meget imponeret over sanger Rasmus’ stemme. Jeg fik gåsehud mens han sang det sidste nummer. Alt i alt var det en super hyggelig aften.

Ellers har jeg hørt lidt southern rock i form af Two Wolf, Alligator Stew og Skinny Molly. Alle tre var bands jeg ikke kendte i forvejen og jeg synes især godt om sidst nævnte band. De spiller musik der minder meget om Lynyrd Skynyrd i stil og lyd. Derudover har jeg fået hørt lidt Mr. Big og Slaughter. Begge bands var det længe siden jeg havde lyttet til og de spiller jo godt. Og det var fedt at lytte til dem igen. Jeg fandt samtidig ud af, at Mr. Big udgav et album i 2001 med titlen ”Actual Size”. Det må jeg have i min samling.
 
 

Sidst men ikke mindst, så offentligjorde Mike Tramp, at han udsender sit nye album ”Nomad” den 28. august 2015. Og i den forbindelse tager han på en større Europa tour, som bringer ham til bl.a. Tyskland, Holland, Danmark, Sverige og England. Med som speciel guest på touren er det danske band Lucer. Jeg snakkede med Jonathan, som er trommeslager i Lucer, da jeg var inde på Zeppelin Bar i lørdags og han ser meget frem til denne tour, hvilket jo er meget forståeligt!!! De datoer der allerede er offentliggjort kan ses på Mike Tramp’s officille facebook side (link) eller her på CallesRockCorner. Sidst nævnte kan gøres via dette link.
 
 

Kategori: Rock Blog

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

callerock@gmail.com